Bell Schedule for Two Hour Delay

2 Day Rotation – A,B
A Days: Blocks 1-5
B Days: Blocks 6-10

Block 1 & 6 = 9:40 – 10:34 a.m. (54 min.)

Mod 1 – 9:40 – 10:05 a.m. (25 min.)
Mod Bell: 10:05 a.m.
Mod 2 – 10:09 – 10:34 a.m. (25 min.)

Homeroom = 10:39 – 10:46 a.m. (7 min.)

Block 2 & 7 = 10:51 – 11:45 a.m. (54 min.)

Mod 3 – 10:51 – 11:16 a.m.  (25 min.)
Mod Bell: 11:16 a.m.
Mod 4 – Mod 4 11:20 -11:45 a.m. (25 min.)

Block 3 & 8 (L) = 11:50 a.m. – 12:45 p.m. (55 min.)

Mod 5 – 11:50 a.m. – 12:15 p.m. (25 min.)
Mod Bell: 12:15 p.m.
Mod 6 – 12:20 – 12:45 p.m. (25 min.)

Block 4 & 9 (L) = 12:50 – 1:45 p.m. (55 min.)

Mod 7- 12:50 – 1:15 p.m. (25 min.)
Mod Bell: 1:15 p.m.
Mod 8 – 1:20 – 1:45 p.m. (25 min.)

Block 5 & 10 = 1:50 – 2:45 p.m. (55 min)

Mod 9 – 1:50 – 2:15 p.m. (25 min.)
Mod Bell: 2:15 p.m.
Mod 10 – 2:20 – 2:45 p.m. (25 min.)