High School Daily Schedule

2 Day Rotation – A, B
A Days = Blocks 1-5
B Days = Blocks 6-10

7:40 – 8:58 a.m. – Blocks 1 & 6 (78 min.)
7:40 – 8:17 a.m. – Mod 1 (39 min.)
8:17 – 8:58 a.m. – Mod 2 (39 min.)

9:03 – 9:13 a.m. – Homeroom (10 min.)

9:13 – 9:18 a.m. – Passing Time (5 min.)

9:18 – 10:36 a.m. – Blocks 2 & 7 (78 min.)
9:18 – 9:55 a.m. – Mod 3 (39 min.)
9:55 – 10:36 a.m. – Mod 4 (39 min.)

10:36 – 10:41 a.m. – Passing Time (5 min.)

10:41 – 11:59 a.m. – Blocks 3 & 8 (78 min.)
10:41 – 11:18 a.m. – Mod 5/Lunch 1 (39 min.)
11:18 – 11:59 a.m. – Mod /Lunch 2 (39 min.)

11:59 a.m. – 12:04 p.m. – Passing Time (5 min.)

12:04 – 1:22 p.m. – Blocks 4 & 9 (78 min.)
12:04 – 12:41 p.m. – Mod 7/Lunch 3 (39 min.)
12:41 – 1:22 p.m. – Mod 8/Lunch 4 (39 min.)

1:22 – 1:27 p.m. – Passing Time (5 min.)

1:27 – 2:45 p.m. – Blocks 5 & 10 (78 min.)
1:27 – 2:04 p.m. – Mod 9 (39 min.)
2:04 – 2:45 p.m. – Mod 10 (39 min.)